Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.11/1393
Título: Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives and Klason lignin contents of wood fragments used in the ageing of wine brandies
Autor: Carmona, C.
Anjos, O.
Caldeira, I.
Canas, S.
Palavras-chave: Portuguese chestnut
Limousin oak
Wood extractive
Lignin content
Data: 2012
Editora: IUFRO
Citação: CARMONA, C. [et al.] (2012) - Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives and Klason lignin contents of wood fragments used in the ageing of wine brandies. In 2012 IUFRO Conference, Estoril-Lisboa, 8-13 July - Final program, proceedings and book of abstracts. Lisboa : IUFRO, p. 77. Comunicação oral.
Resumo: Influence of the kind of wood (chestnut and Limousin oak) in the extractives and Klason lignin contents of wood fragments used in the ageing of wine brandies
Descrição: Só está disponível o resumo da comunicação.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.11/1393
Aparece nas colecções:ESACB - Comunicações em encontros científicos e técnicos

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Clarisse et al IUFRO2012.pdf15,56 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.