Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
ESACB - Escola Superior Agrária
ESACB - Comunicações em encontros científicos e técnicos
Avaliação da qualidade de aguardente de mel: potencialidade das utilizações da técnica de espectroscopia de infravermelho
Loading...
Publication
Avaliação da qualidade de aguardente de mel: potencialidade das utilizações da técnica de espectroscopia de infravermelho
2018
Journal article
Open access
http://hdl.handle.net/10400.11/6511
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
2018_VCIA_aguardente de mel.pdf
927 KB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Anjos, O.
Santos, Regina
Estevinho, Letícia M.
Caldeira, Ilda
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
Aguardente de mel
Compostos voláteis
Análise sensorial
FTIR
RAMAN
URI
http://hdl.handle.net/10400.11/6511
Pedagogical Context
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Collections
ESACB - Comunicações em encontros científicos e técnicos
CC License
Full item page